Δωρεάν έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα! 100% εγγύηση Εφ Όρου ζωής σε όλα τα προϊόντα!
Δωρεάν έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα! 100% εγγύηση Εφ Όρου ζωής σε όλα τα προϊόντα!

Σχετικά με εμάς

Σχετικά με εμάς

Η ιστορία μας

Η Lazy Dayz γεννήθηκε σε ένα μικροσκοπικό σπίτι στη γραφική Άνω Πόλη, το ανώτερο, παλιό τμήμα της Θεσσαλονίκης. Ο Ιωάννης έφερε στο σπίτι μια μεταχειρισμένη ραπτομηχανή, μαζί με τα ψώνια, προτείνοντας στην Αφροδίτη ότι θα ήταν υπέροχο αν άρχιζαν να ράβουν. Κανείς τους δεν ήξερε πώς, κάτι που δείχνει πως οι άντρες τείνουν να είναι υπερβολικά αισιόδοξοι μερικές φορές, αλλά ας παραδεχτούμε πως χωρίς αυτή την αισιοδοξία δεν θα ήμασταν εδώ τώρα.

Και οι δύο τους είναι απόφοιτοι της Ανώτατης Σχολής Καλών Τεχνών, επομένως μοιράζονται την αγάπη τους για την τέχνη και οτιδήποτε καλλιτεχνικό. Έτσι, το 2014, αποφάσισαν να δημιουργήσουν κάτι που να φέρνει την τέχνη στην καθημερινή ζωή και να εμπλέκει την αισθητική με απλά, χρηστικά αντικείμενα. Αυτός είναι ο λόγος για τον οποίο δεν κατασκευάζουμε στο χέρι άλλη μια απλή, μονόχρωμη τσάντα, αντίθετα, τα προϊόντα μας είναι γεμάτα σχέδια, χρώματα και υπάρχει πάντα μια λεπτομέρεια για να την ανακαλύψετε.

Η καθημερινότητα είναι ένας αγώνας, γεμάτη δουλειές, μερικές φορές ταλαιπωρία, γι’ αυτό θέλουμε να κατασκευάζουμε κάτι το οποίο κοιτώντας το, θα σας φτιάχνει τη μέρα. Οι τσάντες μας είναι φτιαγμένες με πολλή χαρά, ελπίζουμε ότι αυτή η χαρά και η διάθεση φτάνει τελικά και στον τελικό αποδέκτη, εσάς.

Το μέλλον

Ανυπομονούμε να είμαστε κοντά σας, να σας συντροφεύουμε στη σχολή, στη δουλειά, στην εκδρομή που πάτε για να ξεφύγετε. Ευελπιστούμε να γινόμαστε καλύτεροι, να παραμένουμε σχετικοί και κυρίως να αποτελούμε μέρος της καθημερινότητάς σας. Η ελπίδα μας είναι ότι όλοι όσοι αγοράζουν μια τσάντα ή ένα αξεσουάρ Lazy Dayz, εκτιμούν την ικανότητα, τον σεβασμό, την δεξιοτεχνία και την αγάπη που δίνεται στην κατασκευή κάθε μεμονωμένου αντικειμένου.

Ακόμα και ο πιο ταπεινός δημιουργός θέλει να δει το δημιούργημά του να θαυμάζεται και να αγαπιέται και εμείς δεν θα μπορούσαμε να διαφέρουμε. Μας αρέσει να σας βλέπουμε γύρω μας, με ένα σακίδιο μας στην πλάτη σας. Σας έχουμε δει στα σούπερ μάρκετ, στα πλοία, στους δρόμους και έτσι θα ήταν ιδανικά το μέλλον για εμάς. Οι άνθρωποι χρειάζονται την τέχνη στα καθημερινά τους αντικείμενα και εμείς είμαστε εδώ για να τους την παρέχουμε. Και μην ξεχνάτε ποτέ, να κάνετε δώρο στον εαυτό σας και μερικές τεμπέλικες μέρες πού και πού…

Ονειρεύομαστε, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε χειροποίητες τσάντες και αξεσουάρ

1
Χρόνια

Οι αξίες μας

Αν έχετε ρίξει μια ματιά στις συλλογές μας, θα έχετε πιθανώς παρατηρήσει ότι κυρίως δημιουργούμε τσάντες που δεν περνούν απαρατήρητες! Αγαπάμε τα χρώματα, αγαπάμε τα prints και βρισκόμαστε σε ένα αισθητικό ταξίδι προς τον μαξιμαλισμό.

Οι συλλογές μας προσπαθούμε να δίνουν χαρά, αυτός είναι ο πρωταρχικός μας στόχος. Να κοιτάτε ένα προϊόν και να σας ταξιδεύει, ή να σας λέει μια μικρή ιστορία.  Πιστεύουμε ότι όλα έχουν να κάνουν με εσάς. Θα πρέπει να είστε ερωτευμένοι με την τσάντα σας, θα πρέπει να έχετε την ευκαιρία να εισάγετε μικρές δόσεις ζωηρών, χαρούμενων και τολμηρών χρωμάτων στην καθημερινότητά σας.

Στόχος μας είναι να παρέχουμε υψηλής ποιότητας, τολμηρά και μοναδικά, χειροποίητα κομμάτια. Η ανάμειξη στυλ, ο απροσδόκητος συνδυασμός σχεδίων και patterns και η χρήση πλούσιων χρωμάτων στα σχέδιά μας, αυτό είναι που μας εκφράζει.

Τα υλικά που χρησιμοποιούμε καθώς και η δεξιοτεχνία που χρησιμοποιείται για την κατασκευή των προϊόντων μας είναι ο πυρήνας μας. Η έμπνευση είναι ζωτικής σημασίας, αλλά κάθε φορά πρέπει να βρίσκουμε τον κατάλληλο τρόπο για να τη μετατρέψουμε σε πραγματικό προϊόν. Μετά από δοκιμές και πειραματισμούς, αποτυχίες και λάθη, έχουμε βρει τη φόρμουλα που λειτουργεί για εμάς!

Αλλά δεν είναι μόνο οι τσάντες.

Το ομαδικό πνεύμα, ο σεβασμός, τα πειράγματα και η ψιλοκουβέντα στο εργαστήριο, είναι απαραίτητα, ώστε να βάλουμε όλη μας την αγάπη σε προϊόν.

Η ακεραιότητα, η οποία αντικατοπτρίζεται σε όλη τη σχέση που προσπαθούμε να οικοδομήσουμε με τους πελάτες μας, είναι το κλειδί για εμάς. Ακεραιότητα σημαίνει ότι δεν θα στείλουμε ποτέ ένα προϊόν που δεν είναι υψηλής ποιότητας. Σημαίνει ότι θα επιλέγουμε τους πελάτες μας χονδρικής με σύνεση, προκειμένου να μην βλάψουμε το υπάρχον πελατολόγιο. Η ακεραιότητα μεταφράζεται στο να χτίζουμε σχέσεις και να μπορούμε να ωφελούμε τους γείτονές μας, τους προμηθευτές μας, τους φίλους μας, τους πελάτες μας.

Στο τέλος, όλα έχουν να κάνουν με τους ανθρώπους. Δώσε στον εαυτό σου το δικαίωμα να απολαύσει μερικές τεμπέλικες και χαλαρές μέρες. Η ζωή έχει γίνει τόσο δύσκολη πια, που επιβάλλεται να κάνεις αυτό το δώρο στον εαυτό σου. 

100% χειροποίητο

Τα πάντα περνάνε από τα χέρια μας! Η επιλογή των υλικών, η πραγματική κατασκευή, τα επιμέρους κομμάτια που συνθέτουν το τελικό προϊόν, συναρμολογούνται επιδέξια με το χέρια. 

Τοπική χειροτεχνία

Όλα παράγονται τοπικά στο εργαστήριό μας στη Θεσσαλονίκη και προσπαθούμε οι πρώτες μας ύλες να είναι κατά το δυνατόν Ελληνικές.

Βιωσιμότητα

Κάνουμε ό,τι μπορούμε προκειμένου να χρησιμοποιούμε vegan υλικά, ανακυκλωμένο βαμβάκι και να μειώνουμε τον τελικό όγκο των υφασμάτων που καταλήγουν στα απορρίματα.