/
Πολιτική Επιστροφών

Πολιτική Επιστροφών

Στη Lazy Dayz μπορούμε να πάρουμε πίσω οποιοδήποτε προϊόν αγοράσθηκε από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα εντός 14 ημερών από την παραλαβή του αντικειμένου σας, όπως ορίζει ο νόμος. Ο πελάτης πρέπει να προσκομίσει την απόδειξη αγοράς από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, ή εάν πρόκειται για παραλήπτη δώρου, να παρέχει τις απαραίτητες πληροφορίες σχετικά με τον αγοραστή, όπως ο αριθμός παραγγελίας, ληφθέν μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κ.λ.π.

Το αντικείμενο πρέπει να επιστραφεί στην αρχική του κατάσταση για να γίνει δεκτό. Με τον όρο αρχική κατάσταση, εννοούμε ότι πρέπει τα καρτελάκια να είναι ακόμα στην αρχική τους θέση και δεν θα πρέπει να είναι ορατές τρίχες ζώων ή ανθρώπων, αρώματα, οσμές ή λεκέδες οποιουδήποτε είδους, που υποδηλώνουν πως το προϊόν έχει χρησιμοποιηθεί.

Επιστροφές χρημάτων δεν γίνονται δεκτές, καθώς όλα τα προϊόντα που βλέπετε είναι χειροποίητα και ράβονται κατόπιν παραγγελίας. Επιστροφή χρημάτων μπορεί να γίνει δεκτή στην περίπτωση όπου έχει σταλεί ελαττωματικό προϊόν και δεν επιθυμείτε επιδιόρθωση ή αντικατάσταση του. Εάν λοιπόν έχετε παραλάβει ένα προϊόν και δεν μείνατε ικανοποιημένοι, μπορείτε να το επιστρέψετε και να επιλέξετε κάτι άλλο. 

Τα έξοδα επιστροφής και επαναποστολής του νέου αντικειμένου που θα επιλεχθεί καταβάλλονται από τον αγοραστή, όπως ορίζει ο νόμος, εκτός εάν σας στείλαμε ένα ελαττωματικό αντικείμενο. Σε αυτή την περίπτωση, τα έξοδα αποστολής επιβαρύνουν εμάς, υπό την προϋπόθεση ότι μας έχετε ενημερώσει αμέσως μόλις παραλάβετε το αντικείμενο και έχετε προωθήσει μια φωτογραφία όπου φαίνεται το ελάττωμα.

Τα προσαρμοσμένα ή εξατομικευμένα αντικείμενα δεν μπορούν να επιστραφούν εκτός εάν είναι ελαττωματικά. Κατεστραμμένα αντικείμενα κατά τη μεταφορά, δεν πληρούν τις προϋποθέσεις για επιστροφή ή επιστροφή χρημάτων, καθώς φροντίζουμε πάντα να συσκευάζουμε προσεκτικά την παραγγελία σας και η μεταφορά των προϊόντων δεν είναι δική μας ευθύνη.

Για τους διεθνείς πελάτες, παρακαλούμε να σημειώσετε ότι πρέπει να στείλετε το αντικείμενο συνοδευόμενο από αριθμό παρακολούθησης, δεν δεχόμαστε αποστολές χωρίς δυνατότητα παρακολούθησης.

Η γνώση είναι δύναμη και εμείς στη Lazy Dayz αγαπάμε και το δίκαιο και την γνώση! Ενημερωθείτε σχετικά με τις υποχρέωσεις και τα δικαιώματα σας σαν καταναλωτής εδώ και εδώ .