Δωρεάν έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα! 100% εγγύηση Εφ Όρου ζωής σε όλα τα προϊόντα!
Δωρεάν έξοδα αποστολής για όλη την Ελλάδα! 100% εγγύηση Εφ Όρου ζωής σε όλα τα προϊόντα!
/
Όροι Χρήσης

Όροι Χρήσης

ΕΙΣΑΓΩΓΗ

Αυτός ο ιστότοπος λειτουργεί από την Lazy Dayz Designs. Σε ολόκληρη την ιστοσελίδα, οι όροι “εμείς”, “εμάς” και “μας” αναφέρονται στην Lazy Dayz Designs. Η Lazy Dayz Designs προσφέρει αυτόν τον ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων όλων των πληροφοριών, εργαλείων και υπηρεσιών που διατίθενται από αυτόν τον ιστότοπο σε εσάς, τον χρήστη, υπό την προϋπόθεση ότι αποδέχεστε όλους τους όρους, τις προϋποθέσεις, τις πολιτικές και τις ανακοινώσεις που αναφέρονται εδώ.

Επισκεπτόμενοι τον ιστότοπό μας ή/και αγοράζοντας κάτι από εμάς, συμμετέχετε στην “Υπηρεσία” μας και συμφωνείτε να δεσμεύεστε από τους ακόλουθους όρους και προϋποθέσεις (“Όροι”, “Όροι”), συμπεριλαμβανομένων των πρόσθετων όρων και προϋποθέσεων και πολιτικών που αναφέρονται στο παρόν ή/και είναι διαθέσιμες μέσω υπερσυνδέσμου. Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν για όλους τους χρήστες του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των χρηστών που είναι περιηγητές, πωλητές, πελάτες, έμποροι ή/και συνεισφέροντες περιεχομένου.

Παρακαλούμε διαβάστε προσεκτικά τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις πριν αποκτήσετε πρόσβαση ή χρησιμοποιήσετε την ιστοσελίδα μας. Με την πρόσβαση ή τη χρήση οποιουδήποτε μέρους του ιστότοπου, συμφωνείτε ότι δεσμεύεστε από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις. Εάν δεν συμφωνείτε με όλους τους όρους και τις προϋποθέσεις της παρούσας συμφωνίας, τότε δεν μπορείτε να αποκτήσετε πρόσβαση στον ιστότοπο ή να χρησιμοποιήσετε οποιεσδήποτε υπηρεσίες. Εάν οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις θεωρούνται προσφορά, η αποδοχή περιορίζεται ρητά στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις.

Οποιαδήποτε νέα χαρακτηριστικά ή εργαλεία που προστίθενται στο τρέχον κατάστημα θα υπόκεινται επίσης στους Όρους και Προϋποθέσεις. Μπορείτε να ανατρέξετε στην πιο πρόσφατη έκδοση των Όρων και Προϋποθέσεων ανά πάσα στιγμή σε αυτή τη σελίδα. Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώνουμε, να αλλάζουμε ή να αντικαθιστούμε οποιοδήποτε μέρος των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων δημοσιεύοντας ενημερώσεις ή/και αλλαγές στον ιστότοπό μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε αυτή τη σελίδα περιοδικά για αλλαγές. Η συνέχιση της χρήσης ή της πρόσβασής σας στον ιστότοπο μετά την ανάρτηση τυχόν αλλαγών συνιστά αποδοχή των εν λόγω αλλαγών.

Συμφωνώντας με τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις δηλώνετε ότι είστε τουλάχιστον ενήλικας στην πολιτεία ή την επαρχία διαμονής σας ή ότι είστε ενήλικας στην πολιτεία ή την επαρχία διαμονής σας και μας έχετε δώσει τη συγκατάθεσή σας να επιτρέψετε σε οποιοδήποτε ανήλικο εξαρτώμενο μέλος σας να χρησιμοποιήσει αυτόν τον ιστότοπο.
Δεν επιτρέπεται να χρησιμοποιείτε τα προϊόντα μας για οποιονδήποτε παράνομο ή μη εξουσιοδοτημένο σκοπό ούτε επιτρέπεται, κατά τη χρήση της υπηρεσίας, να παραβιάζετε οποιονδήποτε νόμο στη δικαιοδοσία σας (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των νόμων περί πνευματικών δικαιωμάτων).
Δεν πρέπει να μεταδίδετε σκουλήκια ή ιούς ή οποιονδήποτε κώδικα καταστροφικής φύσης.
Η παράβαση ή παραβίαση οποιουδήποτε από τους Όρους θα έχει ως αποτέλεσμα τον άμεσο τερματισμό των Υπηρεσιών σας

ΓΕΝΙΚΟΊ ΌΡΟΙ

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε την παροχή υπηρεσιών σε οποιονδήποτε για οποιονδήποτε λόγο ανά πάσα στιγμή.
Αντιλαμβάνεστε ότι το περιεχόμενό σας (εκτός από τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας), μπορεί να μεταφερθεί χωρίς κρυπτογράφηση και να περιλαμβάνει (α) μεταδόσεις μέσω διαφόρων δικτύων και (β) αλλαγές για τη συμμόρφωση και προσαρμογή στις τεχνικές απαιτήσεις των δικτύων ή συσκευών σύνδεσης. Οι πληροφορίες πιστωτικής κάρτας κρυπτογραφούνται πάντα κατά τη μεταφορά μέσω δικτύων.
Συμφωνείτε να μην αναπαράγετε, αναπαράγετε, αντιγράφετε, πωλείτε, μεταπωλείτε ή εκμεταλλεύεστε οποιοδήποτε τμήμα της υπηρεσίας, τη χρήση της υπηρεσίας ή την πρόσβαση στην υπηρεσία ή οποιαδήποτε επαφή στον ιστότοπο μέσω του οποίου παρέχεται η υπηρεσία, χωρίς τη ρητή γραπτή άδειά μας.
Οι επικεφαλίδες που χρησιμοποιούνται στην παρούσα συμφωνία περιλαμβάνονται μόνο για λόγους διευκόλυνσης και δεν περιορίζουν ή επηρεάζουν με οποιονδήποτε άλλο τρόπο τους παρόντες Όρους

ΤΗΝ ΑΚΡΊΒΕΙΑ, ΤΗΝ ΠΛΗΡΌΤΗΤΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΠΙΚΑΙΡΌΤΗΤΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ

Δεν είμαστε υπεύθυνοι εάν οι πληροφορίες που διατίθενται σε αυτόν τον ιστότοπο δεν είναι ακριβείς, πλήρεις ή τρέχουσες. Το υλικό σε αυτόν τον ιστότοπο παρέχεται μόνο για γενική πληροφόρηση και δεν πρέπει να στηρίζεται ή να χρησιμοποιείται ως μοναδική βάση για τη λήψη αποφάσεων χωρίς να συμβουλευτείτε πρωτογενείς, ακριβέστερες, πληρέστερες ή πιο έγκαιρες πηγές πληροφοριών. Οποιαδήποτε εξάρτηση από το υλικό του παρόντος δικτυακού τόπου γίνεται με δική σας ευθύνη.
Ο παρών δικτυακός τόπος ενδέχεται να περιέχει ορισμένες ιστορικές πληροφορίες Οι ιστορικές πληροφορίες, αναγκαστικά, δεν είναι επίκαιρες και παρέχονται μόνο για την αναφορά σας. Διατηρούμε το δικαίωμα να τροποποιούμε τα περιεχόμενα αυτού του ιστότοπου ανά πάσα στιγμή, αλλά δεν έχουμε καμία υποχρέωση να ενημερώνουμε οποιαδήποτε πληροφορία στον ιστότοπό μας. Συμφωνείτε ότι είναι δική σας ευθύνη να παρακολουθείτε τις αλλαγές στον ιστότοπό μας.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΉΣΕΙΣ ΤΗΣ ΥΠΗΡΕΣΊΑΣ ΚΑΙ ΤΩΝ ΤΙΜΏΝ

Οι τιμές των προϊόντων μας υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.
Διατηρούμε το δικαίωμα ανά πάσα στιγμή να τροποποιήσουμε ή να διακόψουμε την Υπηρεσία (ή οποιοδήποτε μέρος ή περιεχόμενό της) χωρίς προειδοποίηση
Δεν θα είμαστε υπεύθυνοι απέναντί σας ή απέναντι σε οποιονδήποτε τρίτο για οποιαδήποτε τροποποίηση, αλλαγή τιμών, αναστολή ή διακοπή της Υπηρεσίας

ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ
Η πραγματοποίηση παραγγελίας μέσω του ηλεκτρονικού καταστήματος σημαίνει ότι συνάπτετε σύμβαση εξ αποστάσεως πώλησης, η οποία διέπεται από το νομικό πλαίσιο του νόμου 2251/1994 για την προστασία του καταναλωτή, όπως ισχύει.
Μπορείτε να προβείτε σε έγκυρη παραγγελία μέσω του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, εφόσον είστε νομικά ικανό πρόσωπο σύμφωνα με τον ελληνικό Αστικό Κώδικα (που σημαίνει ότι έχετε συμπληρώσει το δέκατο όγδοο έτος της ηλικίας σας και δεν τελείτε υπό δικαστική επιτροπεία όσον αφορά τη σύναψη συμφωνιών πώλησης). Εκπρόσωποι νομικών προσώπων μπορούν επίσης να κάνουν παραγγελίες- η Lazy Dayz Designs διατηρεί το δικαίωμα να διεκδικήσει το τίμημα της σύμβασης πώλησης ή τυχόν ζημίες/ζημίες που υπέστησαν από τη σύμβαση πώλησης από τους επόπτες ή κηδεμόνες των νομικά ανίκανων προσώπων.

ΔΙΑΔΙΚΑΣΊΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΡΑΓΜΑΤΟΠΟΊΗΣΗ ΜΙΑΣ ΠΑΡΑΓΓΕΛΊΑΣ ΜΈΣΩ E-SHOP:

  1. Αφού κάνετε την επιλογή σας, πρέπει να συμπληρώσετε την ηλεκτρονική φόρμα με τα απαραίτητα στοιχεία προκειμένου να συνάψετε τη σύμβαση πώλησης.
  2. Θα πρέπει επίσης να αποδεχτείτε ανεπιφύλακτα τους όρους της σύμβασης πώλησης και τους όρους χρήσης κάνοντας κλικ στο κουμπί “ΑΠΟΔΟΧΗ”, όπως εμφανίζεται online σε όλους τους χρήστες της ιστοσελίδας μας.

Η αποδοχή μιας παραγγελίας δεν συνεπάγεται νομικά τη σύναψη σύμβασης πώλησης, αλλά πρόσκληση ενημέρωσης και διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε ότι η παραγγελία σας δεν μπορεί να διεκπεραιωθεί. Η παραγγελία ολοκληρώνεται και η σύμβαση πώλησης συνάπτεται με την παράδοση του παραγγελθέντος προϊόντος σε εσάς.

Όλες οι παραγγελίες προϊόντων υπόκεινται στη διαθεσιμότητα. Σε περίπτωση δυσκολιών στην προμήθεια ή εξάντλησης των προϊόντων σε απόθεμα, διατηρούμε το δικαίωμα να σας ενημερώσουμε για παρόμοια προϊόντα σε ποιότητα και αξία, τα οποία μπορείτε να παραγγείλετε. Εάν δεν επιθυμείτε να παραγγείλετε τέτοια παρόμοια προϊόντα, θα σας επιστρέψουμε πλήρως το ποσό που ενδεχομένως έχετε καταβάλει.

Για να διευκολύνουμε την πληρωμή όσων επιθυμούν να αγοράσουν προϊόντα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα, lazydayzdesigns.gr, προσφέρουμε τους ακόλουθους τρόπους πληρωμής:

  1. Με χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής σας κάρτας. Η χρέωση της πιστωτικής/χρεωστικής κάρτας πραγματοποιείται την ημερομηνία έναρξης της διαδικασίας αποστολής των προϊόντων. Η ιστοσελίδα μας, lazydayzdesigns.gr, έχει λάβει όλες τις απαραίτητες προφυλάξεις σχετικά με την ασφάλεια των συναλλαγών σας μέσω της πιστωτικής σας κάρτας και όλοι οι κάτοχοι πιστωτικών και χρεωστικών καρτών υπόκεινται σε έλεγχο εγκυρότητας.
  2. Με αντικαταβολή. Παρακαλούμε να γνωρίζετε ότι όταν ζητάτε ένα στοιχείο και δεν το λαμβάνετε ποτέ, βλάπτει και ζημιώνει με διάφορους τρόπους μια μικρή επιχείρηση και την επιβαρύνει με έξοδα αποστολής και απώλειες από απούλητα αντικείμενα, που πηγαινοέρχονται.

Με οποιονδήποτε τρόπο και αν χρησιμοποιηθεί, παρακαλούμε να είστε προσεκτικοί ώστε να δώσετε απαραίτητα έναν αριθμό κινητού τηλεφώνου και μια έγκυρη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου.

Πριν από την ολοκλήρωση της παραγγελίας, η εταιρεία μας ενημερώνει τον πελάτη μέσω της ιστοσελίδας για τα ουσιώδη χαρακτηριστικά του προϊόντος, την τιμή, την ποσότητα, το κόστος μεταφοράς, τον τρόπο πληρωμής, τον τρόπο παράδοσης, τη διάρκεια και την τιμή της προσφοράς, εάν υπάρχει, καθώς και για το δικαίωμα υπαναχώρησης εντός δεκατεσσάρων (14) ημερών από την παράδοση του προϊόντος.
Με την αποστολή της φόρμας παραγγελίας, οι καταναλωτές λαμβάνουν ηλεκτρονικά αντίγραφο της παραγγελίας τους το οποίο μπορούν να αποθηκεύσουν
Όλες οι τιμές που αναγράφονται στους σχετικούς καταλόγους κάθε προϊόντος περιλαμβάνουν ΦΠΑ- το lazydayzdesigns.gr διατηρεί το δικαίωμα αλλαγής των τιμών χωρίς προειδοποίηση. Οι προσφορές ισχύουν μέχρι την εξάντληση των αποθεμάτων.

Οι πελάτες εκτός ΕΕ υπόκεινται σε οποιεσδήποτε επιβαρύνσεις που ενδέχεται να προκύψουν από συναλλαγματικές διαφορές, εκτελωνισμούς κ.λπ., για τις οποίες η εταιρεία μας δεν φέρει καμία ευθύνη.

ΠΡΟΪΟΝΤΑ Ή ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ (κατά περίπτωση)

Ορισμένα προϊόντα ή υπηρεσίες ενδέχεται να διατίθενται αποκλειστικά μέσω του δικτυακού τόπου. Τα χαρακτηριστικά των προϊόντων και άλλες λεπτομέρειες είναι διαθέσιμα στο διαδίκτυο και μπορείτε να βρείτε κάθε σχετική πληροφορία ακολουθώντας τον οδηγό αναζήτησης που παρέχεται στον ιστότοπό μας και κάνοντας κλικ στο όνομα του σχετικού προϊόντος. Εάν το προϊόν δεν ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας, μπορείτε να μας το επιστρέψετε σύμφωνα με τους όρους που ορίζονται στο παρόν, σύμφωνα με την Πολιτική Επιστροφής.

Καταβάλαμε κάθε δυνατή προσπάθεια για να απεικονίσουμε με τη μεγαλύτερη δυνατή ακρίβεια τα χρώματα και τις εικόνες των προϊόντων μας που εμφανίζονται στο κατάστημα. Δεν μπορούμε να εγγυηθούμε ότι η απεικόνιση οποιουδήποτε χρώματος στην οθόνη του υπολογιστή σας θα είναι ακριβής.
Διατηρούμε το δικαίωμα, αλλά δεν είμαστε υποχρεωμένοι, να περιορίσουμε τις πωλήσεις των προϊόντων ή των Υπηρεσιών μας σε οποιοδήποτε πρόσωπο, γεωγραφική περιοχή ή δικαιοδοσία. Ενδέχεται να ασκήσουμε αυτό το δικαίωμα κατά περίπτωση. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε τις ποσότητες οποιωνδήποτε προϊόντων ή υπηρεσιών που προσφέρουμε. Όλες οι περιγραφές των προϊόντων ή οι τιμές των προϊόντων υπόκεινται σε αλλαγές ανά πάσα στιγμή χωρίς προειδοποίηση, κατά την αποκλειστική μας διακριτική ευχέρεια. Διατηρούμε το δικαίωμα να διακόψουμε οποιοδήποτε προϊόν ανά πάσα στιγμή. Οποιαδήποτε προσφορά για οποιοδήποτε προϊόν ή υπηρεσία που γίνεται σε αυτόν τον ιστότοπο είναι άκυρη όπου απαγορεύεται.
Δεν εγγυόμαστε ότι η ποιότητα οποιωνδήποτε προϊόντων, υπηρεσιών, πληροφοριών ή άλλου υλικού που αγοράζετε ή αποκτάτε θα ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας ή ότι τυχόν σφάλματα στην Υπηρεσία θα διορθωθούν.

Η Lazy Dayz Designs καταβάλλει κάθε δυνατή προσπάθεια για να παρουσιάσει τα προϊόντα της ιστοσελίδας με τον ακριβέστερο δυνατό τρόπο. Σε ορισμένες περιπτώσεις οι πληροφορίες στον ιστότοπό μας ενδέχεται να περιέχουν ανακρίβειες ή ελλιπείς πληροφορίες. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώσουμε τυχόν λάθη ή να ενημερώσουμε τον ιστότοπο ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση. Δεδομένης της φύσης της παρουσίασης των προϊόντων στην ιστοσελίδα μας και των διαφορετικών τύπων οπτικής όψης, τα χρώματα και τα υφάσματα που παρουσιάζονται στην ιστοσελίδα ενδέχεται να διαφέρουν ελαφρώς από αυτά του πραγματικού προϊόντος.

ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ ΠΝΕΥΜΑΤΙΚΗΣ ΙΔΙΟΚΤΗΣΙΑΣ
Το σύνολο του περιεχομένου του ιστότοπου, συμπεριλαμβανομένων εικόνων, γραφικών, φωτογραφιών, σχεδίων, κειμένων, προϊόντων, σημάτων, συμβόλων, αποτελεί πνευματική ιδιοκτησία της Lazy Dayz Designs και προστατεύεται από τις σχετικές διατάξεις του ελληνικού, ευρωπαϊκού δικαίου και των διεθνών συμβάσεων.

Απαγορεύεται οποιαδήποτε τροποποίηση, αντιγραφή, διανομή, τροποποίηση, διαμόρφωση, μεταβίβαση, πώληση, αναδημοσίευση με οποιονδήποτε τρόπο οποιασδήποτε πληροφορίας (εν όλω ή εν μέρει), αναπαραγωγή και αναμετάδοση, λήψη ή εκμετάλλευση του περιεχομένου της ιστοσελίδας με οποιονδήποτε τρόπο ή μέσο για εμπορικούς ή άλλους σκοπούς χωρίς την έγγραφη άδεια της Lazy Dayz Designs. Η εμφάνιση τέτοιου περιεχομένου στον ιστότοπο δεν πρέπει σε καμία περίπτωση να ερμηνευθεί ως μεταβίβαση ή εκχώρηση άδειας ή δικαιώματος χρήσης του.

ΑΚΡΊΒΕΙΑ ΤΩΝ ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΏΝ ΧΡΈΩΣΗΣ ΚΑΙ ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΎ

Διατηρούμε το δικαίωμα να αρνηθούμε οποιαδήποτε παραγγελία μας δώσετε. Μπορούμε, κατά τη διακριτική μας ευχέρεια, να περιορίσουμε ή να ακυρώσουμε τις ποσότητες που αγοράζονται ανά άτομο, ανά νοικοκυριό ή ανά παραγγελία. Αυτοί οι περιορισμοί ενδέχεται να περιλαμβάνουν παραγγελίες που έχουν τοποθετηθεί από ή στο πλαίσιο του ίδιου λογαριασμού πελάτη, της ίδιας πιστωτικής κάρτας ή/και παραγγελίες που χρησιμοποιούν την ίδια διεύθυνση χρέωσης ή/και αποστολής. Σε περίπτωση που προβούμε σε αλλαγή ή ακύρωση μιας παραγγελίας, ενδέχεται να προσπαθήσουμε να σας ειδοποιήσουμε επικοινωνώντας με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο ή/και τη διεύθυνση χρέωσης/τον αριθμό τηλεφώνου που δηλώσατε κατά την πραγματοποίηση της παραγγελίας. Διατηρούμε το δικαίωμα να περιορίσουμε ή να απαγορεύσουμε τις παραγγελίες που, κατά την αποκλειστική μας κρίση, φαίνεται να τοποθετούνται από αντιπροσώπους, μεταπωλητές ή διανομείς.

Συμφωνείτε να παρέχετε τρέχουσες, πλήρεις και ακριβείς πληροφορίες αγοράς και λογαριασμού για όλες τις αγορές που πραγματοποιείτε στο κατάστημά μας. Συμφωνείτε να ενημερώνετε αμέσως τον λογαριασμό σας και άλλες πληροφορίες, συμπεριλαμβανομένης της διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και των αριθμών και των ημερομηνιών λήξης της πιστωτικής σας κάρτας, ώστε να μπορούμε να ολοκληρώσουμε τις συναλλαγές σας και να επικοινωνήσουμε μαζί σας όταν χρειάζεται.

Για περισσότερες λεπτομέρειες, ανατρέξτε στην Πολιτική Επιστροφών.

ΠΡΟΑΙΡΕΤΙΚΑ ΕΡΓΑΛΕΙΑ

Ενδέχεται να σας παρέχουμε πρόσβαση σε εργαλεία τρίτων, τα οποία δεν παρακολουθούμε, δεν ελέγχουμε και δεν επηρεάζουμε.
Αναγνωρίζετε και συμφωνείτε ότι παρέχουμε πρόσβαση σε αυτά τα εργαλεία “ως έχει” και “ως διατίθεται” χωρίς εγγυήσεις, δηλώσεις ή όρους οποιουδήποτε είδους και χωρίς καμία έγκριση Δεν φέρουμε καμία ευθύνη που προκύπτει ή σχετίζεται με τη χρήση από εσάς προαιρετικών εργαλείων τρίτων.
Οποιαδήποτε χρήση από εσάς προαιρετικών εργαλείων που προσφέρονται μέσω του ιστότοπου γίνεται εξ ολοκλήρου με δική σας ευθύνη και διακριτική ευχέρεια και θα πρέπει να βεβαιωθείτε ότι γνωρίζετε και εγκρίνετε τους όρους με τους οποίους παρέχονται τα εργαλεία από τον/τους σχετικό/ους τρίτο/ους πάροχο/ους.
Ενδέχεται επίσης, στο μέλλον, να προσφέρουμε νέες υπηρεσίες ή/και λειτουργίες μέσω του ιστότοπου (συμπεριλαμβανομένης της απελευθέρωσης νέων εργαλείων και πόρων). Οι εν λόγω νέες λειτουργίες ή/και υπηρεσίες θα υπόκεινται επίσης στους παρόντες Όρους χρήσης.

ΠΡΟΣΩΠΙΚΈΣ ΠΛΗΡΟΦΟΡΊΕΣ

Η υποβολή προσωπικών πληροφοριών μέσω του καταστήματος διέπεται από την Πολιτική Απορρήτου μας. 

ΛΆΘΗ, ΑΝΑΚΡΊΒΕΙΕΣ ΚΑΙ ΠΑΡΑΛΕΊΨΕΙΣ

Περιστασιακά μπορεί να υπάρχουν πληροφορίες στον ιστότοπό μας ή στην Υπηρεσία που περιέχουν τυπογραφικά λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις που μπορεί να αφορούν περιγραφές προϊόντων, τιμές, προσφορές, προσφορές, έξοδα αποστολής προϊόντων, χρόνους μεταφοράς και διαθεσιμότητα. Διατηρούμε το δικαίωμα να διορθώνουμε τυχόν λάθη, ανακρίβειες ή παραλείψεις και να αλλάζουμε ή να ενημερώνουμε πληροφορίες ή να ακυρώνουμε παραγγελίες, εάν οποιαδήποτε πληροφορία στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο είναι ανακριβής, ανά πάσα στιγμή χωρίς προηγούμενη ειδοποίηση (συμπεριλαμβανομένου του γεγονότος ότι έχετε υποβάλει την παραγγελία σας).
Δεν αναλαμβάνουμε καμία υποχρέωση να ενημερώνουμε, να τροποποιούμε ή να διευκρινίζουμε τις πληροφορίες στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πληροφοριών τιμολόγησης, εκτός εάν απαιτείται από το νόμο. Καμία καθορισμένη ημερομηνία ενημέρωσης ή ανανέωσης που εφαρμόζεται στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο, δεν πρέπει να θεωρείται ότι υποδηλώνει ότι όλες οι πληροφορίες στην Υπηρεσία ή σε οποιονδήποτε σχετικό ιστότοπο έχουν τροποποιηθεί ή ενημερωθεί.

ΑΠΑΓΟΡΕΥΜΈΝΕΣ ΧΡΉΣΕΙΣ

Πέραν των άλλων απαγορεύσεων που αναφέρονται στους Όρους και Προϋποθέσεις, απαγορεύεται να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπο ή το περιεχόμενό του: (α) για οποιονδήποτε παράνομο σκοπό, (β) για να προτρέψετε άλλους να εκτελέσουν ή να συμμετάσχουν σε παράνομες πράξεις, (γ) για να παραβιάσετε οποιουσδήποτε διεθνείς, ομοσπονδιακούς, επαρχιακούς ή πολιτειακούς κανονισμούς, κανόνες, νόμους ή τοπικές διατάξεις, (δ) για να παραβιάσετε ή να παραβιάσετε τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας μας ή τα δικαιώματα πνευματικής ιδιοκτησίας άλλων, (ε) να παρενοχλείτε, να κακοποιείτε, να προσβάλλετε, να βλάπτετε, να δυσφημίζετε, να συκοφαντείτε, να υποτιμάτε, να εκφοβίζετε ή να κάνετε διακρίσεις με βάση το φύλο, τον σεξουαλικό προσανατολισμό, τη θρησκεία, την εθνικότητα, τη φυλή, την ηλικία, την εθνική καταγωγή ή την αναπηρία- (στ) να υποβάλλετε ψευδείς ή παραπλανητικές πληροφορίες, (ζ) να ανεβάζετε ή να μεταδίδετε ιούς ή οποιονδήποτε άλλο τύπο κακόβουλου κώδικα που θα χρησιμοποιηθεί ή μπορεί να χρησιμοποιηθεί με οποιονδήποτε τρόπο που θα επηρεάσει τη λειτουργικότητα ή τη λειτουργία της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε σχετικού ιστότοπου, άλλων ιστότοπων ή του Διαδικτύου- (η) να συλλέγετε ή να παρακολουθείτε τις προσωπικές πληροφορίες άλλων, (θ) για spam, phish, pharm, pretext, spider, crawl ή scrape- (ι) για οποιονδήποτε άσεμνο ή ανήθικο σκοπό- ή (ια) για να παρεμβαίνετε ή να παρακάμπτετε τα χαρακτηριστικά ασφαλείας της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε σχετικού ιστότοπου, άλλων ιστότοπων ή του Διαδικτύου. Διατηρούμε το δικαίωμα να τερματίσουμε τη χρήση της Υπηρεσίας ή οποιουδήποτε σχετικού ιστότοπου για παραβίαση οποιασδήποτε από τις απαγορευμένες χρήσεις.

ΑΠΟΠΟΊΗΣΗ ΕΓΓΥΉΣΕΩΝ- ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΌΣ ΤΗΣ ΕΥΘΎΝΗΣ

Δεν εγγυόμαστε, δεν αντιπροσωπεύουμε ούτε εγγυόμαστε ότι η χρήση της υπηρεσίας μας θα είναι αδιάλειπτη, έγκαιρη, ασφαλής ή χωρίς σφάλματα.
Δεν εγγυόμαστε ότι τα αποτελέσματα που μπορεί να προκύψουν από τη χρήση της υπηρεσίας θα είναι ακριβή ή αξιόπιστα
Συμφωνείτε ότι κατά καιρούς μπορούμε να καταργούμε την υπηρεσία για αόριστες χρονικές περιόδους ή να την ακυρώνουμε ανά πάσα στιγμή, χωρίς ειδοποίηση προς εσάς.
Συμφωνείτε ρητά ότι η χρήση ή η αδυναμία χρήσης της υπηρεσίας γίνεται με δική σας αποκλειστική ευθύνη Η υπηρεσία και όλα τα προϊόντα και οι υπηρεσίες που σας παρέχονται μέσω της υπηρεσίας παρέχονται (εκτός εάν ρητά δηλώνεται από εμάς) “ως έχουν” και “ως διατίθενται” για τη χρήση σας, χωρίς καμία εκπροσώπηση, εγγύηση ή όρο οποιουδήποτε είδους, είτε ρητή είτε σιωπηρή, συμπεριλαμβανομένων όλων των σιωπηρών εγγυήσεων ή όρων εμπορευσιμότητας, εμπορικής ποιότητας, καταλληλότητας για συγκεκριμένο σκοπό, διάρκειας ζωής, τίτλου και μη παραβίασης.
Σε καμία περίπτωση η Lazy Dayz Designs, οι διευθυντές μας, οι αξιωματούχοι, οι υπάλληλοι, οι συνεργάτες, οι αντιπρόσωποι, οι εργολάβοι, οι εσωτερικοί συνεργάτες, οι προμηθευτές, οι πάροχοι υπηρεσιών ή οι δικαιοπάροχοι δεν ευθύνονται για οποιαδήποτε ζημία, απώλεια, αξίωση ή οποιαδήποτε άμεση, έμμεση, τυχαία, τιμωρητική, ειδική ή επακόλουθη ζημία οποιουδήποτε είδους, συμπεριλαμβανομένων, χωρίς περιορισμό, των χαμένων κερδών, των χαμένων εσόδων, των χαμένων αποταμιεύσεων, της απώλειας δεδομένων, του κόστους αντικατάστασης ή οποιασδήποτε παρόμοιας ζημίας, είτε βασίζεται σε σύμβαση, αδικοπραξία (συμπεριλαμβανομένης της αμέλειας) αυστηρή ευθύνη ή άλλως πως, που προκύπτουν από τη χρήση της υπηρεσίας ή οποιωνδήποτε προϊόντων που προμηθεύεστε χρησιμοποιώντας την υπηρεσία, ή για οποιαδήποτε άλλη απαίτηση που σχετίζεται με οποιονδήποτε τρόπο με τη χρήση της υπηρεσίας ή οποιουδήποτε προϊόντος, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, τυχόν σφαλμάτων ή παραλείψεων σε οποιοδήποτε περιεχόμενο, ή οποιασδήποτε απώλειας ή ζημίας οποιουδήποτε είδους που προκύπτει ως αποτέλεσμα της χρήσης της υπηρεσίας ή οποιουδήποτε περιεχομένου (ή προϊόντος) που δημοσιεύεται, μεταδίδεται ή καθίσταται διαθέσιμο με οποιονδήποτε άλλο τρόπο μέσω της υπηρεσίας, ακόμη και αν ενημερώνονται για τη δυνατότητά τους. Επειδή ορισμένες πολιτείες ή δικαιοδοσίες δεν επιτρέπουν τον αποκλεισμό ή τον περιορισμό της ευθύνης για επακόλουθες ή τυχαίες ζημίες, σε τέτοιες πολιτείες ή δικαιοδοσίες, η ευθύνη μας θα περιορίζεται στο μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από το νόμο.

ΑΠΟΖΗΜΊΩΣΗ

Συμφωνείτε να αποζημιώσετε, να υπερασπιστείτε και να απαλλάξετε την Lazy Dayz Designs και τη μητρική μας εταιρεία, τις θυγατρικές εταιρείες, τις θυγατρικές εταιρείες, τους εταίρους, τους αξιωματούχους, τους διευθυντές, τους αντιπροσώπους, τους εργολάβους, τους δικαιοπάροχους, τους παρόχους υπηρεσιών, τους υπεργολάβους, τους προμηθευτές, τους εσωτερικούς συνεργάτες και τους υπαλλήλους, από οποιαδήποτε αξίωση ή απαίτηση, συμπεριλαμβανομένων των εύλογων δικηγορικών αμοιβών, που υποβάλλεται από οποιονδήποτε τρίτο λόγω ή εξαιτίας της παραβίασης από μέρους σας των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων ή των εγγράφων που ενσωματώνονται μέσω παραπομπής ή της παραβίασης από μέρους σας οποιουδήποτε νόμου ή των δικαιωμάτων τρίτου μέρους.

SEVERABILITY

Σε περίπτωση που οποιαδήποτε διάταξη των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων κριθεί ως παράνομη, άκυρη ή μη εκτελεστή, η διάταξη αυτή θα είναι ωστόσο εκτελεστή στον μέγιστο βαθμό που επιτρέπεται από την ισχύουσα νομοθεσία και το μη εκτελεστήριο τμήμα θα θεωρείται ότι έχει διαχωριστεί από τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις, ο προσδιορισμός αυτός δεν επηρεάζει την εγκυρότητα και την εκτελεστότητα των υπόλοιπων διατάξεων.

ΤΕΡΜΑΤΙΣΜΟΣ

Οι υποχρεώσεις και οι ευθύνες των μερών που έχουν αναληφθεί πριν από την ημερομηνία καταγγελίας εξακολουθούν να υφίστανται για όλους τους σκοπούς και μετά την καταγγελία της παρούσας συμφωνίας.
Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις ισχύουν εκτός και μέχρι να καταγγελθούν είτε από εσάς είτε από εμάς Μπορείτε να καταγγείλετε τους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις ανά πάσα στιγμή ειδοποιώντας μας ότι δεν επιθυμείτε πλέον να χρησιμοποιείτε τις Υπηρεσίες μας ή όταν παύσετε να χρησιμοποιείτε τον ιστότοπό μας.
Εάν κατά την αποκλειστική μας κρίση αποτύχετε, ή υποπτευόμαστε ότι έχετε αποτύχει, να συμμορφωθείτε με οποιονδήποτε όρο ή διάταξη των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων, μπορούμε επίσης να καταγγείλουμε την παρούσα συμφωνία ανά πάσα στιγμή χωρίς ειδοποίηση και θα παραμείνετε υπεύθυνοι για όλα τα οφειλόμενα ποσά μέχρι και την ημερομηνία καταγγελίας ή/και, κατά συνέπεια, μπορούμε να σας αρνηθούμε την πρόσβαση στις Υπηρεσίες μας (ή σε οποιοδήποτε μέρος αυτών)

ΑΠΟΔΟΧΗ

Η αποτυχία μας να ασκήσουμε ή να επιβάλουμε οποιοδήποτε δικαίωμα ή διάταξη των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων δεν συνιστά παραίτηση από το εν λόγω δικαίωμα ή διάταξη.
Οι παρόντες Όροι και Προϋποθέσεις, οποιεσδήποτε πολιτικές ή κανόνες λειτουργίας που δημοσιεύονται από εμάς σε αυτόν τον ιστότοπο ή σε σχέση με την Υπηρεσία αποτελούν τη συνολική συμφωνία και συνεννόηση μεταξύ εσάς και εμάς και διέπουν τη χρήση της Υπηρεσίας από εσάς, αντικαθιστώντας οποιεσδήποτε προηγούμενες ή ταυτόχρονες συμφωνίες, επικοινωνίες και προτάσεις, προφορικές ή γραπτές, μεταξύ εσάς και εμάς (συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, οποιωνδήποτε προηγούμενων εκδόσεων των Όρων και Προϋποθέσεων)
Τυχόν ασάφειες κατά την ερμηνεία των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων δεν ερμηνεύονται εις βάρος του συντάκτη

ΔΙΚΑΙΟΔΟΤΙΚΟ ΔΙΚΑΙΟ

Η χρήση του δικτυακού τόπου και η σύμβαση πώλησης διέπονται και ερμηνεύονται σύμφωνα με τους νόμους της Ελλάδας.

Όλες οι διαφορές που προκύπτουν από ή σε σχέση με τη χρήση του δικτυακού τόπου ή τη σύμβαση πώλησης, εάν δεν διευθετηθούν φιλικά, θα παραπέμπονται στα δικαστήρια της Θεσσαλονίκης.

ΤΡΟΠΟΠΟΙΗΣΗ

Η ιστοσελίδα lazydayzdesigns.gr διατηρεί το δικαίωμα να τροποποιεί ή να ανανεώνει τους παρόντες όρους και προϋποθέσεις κατά την απόλυτη διακριτική της ευχέρεια. Διατηρούμε το δικαίωμα να ενημερώσουμε, να αλλάξουμε ή να αντικαταστήσουμε οποιοδήποτε μέρος των παρόντων Όρων και Προϋποθέσεων με την ανάρτηση ενημερώσεων και αλλαγών στην ιστοσελίδα μας. Είναι δική σας ευθύνη να ελέγχετε περιοδικά την ιστοσελίδα μας για αλλαγές. Η συνέχιση της χρήσης ή της πρόσβασής σας στον ιστότοπό μας ή στην Υπηρεσία μας μετά την ανάρτηση τυχόν αλλαγών στους παρόντες Όρους και Προϋποθέσεις συνιστά αποδοχή των εν λόγω αλλαγών.

ΣΤΟΙΧΕΊΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΊΑΣ

Ερωτήσεις σχετικά με τους Όρους και Προϋποθέσεις θα πρέπει να αποστέλλονται σε εμάς στη διεύθυνση lazydayzdesigns@gmail.com.